PH Meubels op Maat
Een uniek meubelstuk of interieur volledig naar uw wens.
Referenties

Fam. Visser uit Andijk
televisiekast

Ontwerp, vakmanschap en oog voor detail komen tot uiting in het meubel.

Het Parool, september 2010:

PH Meubels op Maat: één van de beste adressen voor een interieur op maat.

De naam zegt het al: hier worden meubels op maat gemaakt. Meubels in de breedste zin van het woord: naast tafels ook keukens, boteninterieurs en badkamermeubels. Voor ruimtes die meer vragen dan de standaardafmetingen, of als je iets bijzonders wilt.


Hilde en Frits Marx uit Amsterdam 

Eiken tafel en linnenkast

 

De tweede woonlaag van ons nieuwe huis is één open ruimte, die wij hebben bestemd voor wonen en koken. Aan PH meubels op maat vroegen wij om een eikenhouten tafel te maken die doorloopt tot in de keuken, die een trede lager ligt.

Ook was de vraag aan PH meubels op maat om kastruimte te creëren op de bovenste woonlaag.

Paul heeft onze ideeën prachtig vertaald in een stoere en strak vormgegeven eiken tafel en mooie linnenkasten. De tafel van 3,5 meter is het natuurlijke middelpunt van ons huis geworden en de kasten zijn degelijk en elegant gemaakt.

Dat Paul er duidelijk plezier in had om met ons mee te denken, om onze ideeën vorm te geven en niet te vergeten om vakwerk te leveren vonden wij een grote meerwaarde.

 

Fam. Claessen Nijkerk
Badkamer meubel

Wij wilden graag een meubel in de badkamer maar er was niks wat aan onze wensen voldeed. Te groot, te klein, niet onze smaak. Daarom besloten we naar ‘PH Meubels op Maat’ te gaan. Daar hebben we  onze wensen aangegeven en in overleg zijn we tot een mooi eindproduct gekomen die de hele badkamer een moderne en rustige uitstraling geeft.  

Fam.Appelman uit Amsterdam
Inbouwkast

In ons appartement in Amsterdam hadden we te weinig opbergruimte. ‘PH Meubels op Maat’ kwam met het idee om een inbouwkast met een indeling naar onze persoonlijke wens te maken en heeft hier een mooie schuifdeur voor geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Fam. Kamp uit Almere Badkamermeubel

Toen wij onze badkamer gingen verbouwen hebben we ‘PH Meubels op Maat’ gevraagd om ons badkamermeubel te ontwerpen en te maken. ‘PH Meubels op Maat’ heeft een mooie strakke ladekast gemaakt, een unieke spiegellijst opgehangen en heeft ook de nis netjes afgetimmerd. Hierdoor lijkt onze badkamer een stuk groter en hebben we meer bergruimte dan voorheen. Doordat er met dezelfde kleur is gewerkt vinden wij dat het een luxe en nette uitstraling heeft gekregen. Hier waren we precies naar op zoek.

 

Zimri Kramer regio Den Haag

Trapkast

In ons huis hadden wij relatief weinig inpandige bergruimte. Aan PH Meubels op maat hebben wij gevraagd een kast te ontwerpen voor de ruimte onder de trap. De trapkast is oplossing geworden waarmee we een maximale hoeveelheid bergruimte konden creeren. Geen gemakkelijke klus want geen stukje muur dat recht liep. Het resultaat is een prachtig stukje vakwerk!

 

Janneke Faber uit Voorburg Kledingkast

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de hoge plafonds in ons nieuw huis hebben we Paul gevraagd een kledingkast op maat te ontwerpen en uit te voeren. Het is een prachtige kast geworden met een ongekende hoeveelheid opbergruimte. Verder zijn we bijzonder tevreden met de geleverde snelheid, kwaliteit en afwerking.

 

Familie Kramer uit Voorburg Speelgoedkast

Voor het speelgoed van onze kinderen waren we op zoek naar een speelgoedkast die tegen een stootje kan, veel opbergruimte heeft en mooi in ons interieur past. Dit bleek een onmogelijke opgave. PH meubels op maat heeft op basis van ons eigen ontwerp de kast gemaakt waar al het speelgoed van onze zonen makkelijk, snel en overzichtelijk in opgeborgen kan worden en die mooi in onze huiskamer staat. 

  

 


Over PH Meubels op MaatWerkwijzeFoto's van gerealiseerde projectenContactReferentieskaartFacebook